El Arte

 

Bestellen

Als u bij de gediplomeerde graveurs van Graveerstudio El Arte een sieraad wilt bestellen of een naamplaat, plaquette o.i.d. wilt laten maken, dan kan dat. Wij doen graveerwerk voor alle toepassingen: reclame, technisch en kunstzinnig. U kunt u contact opnemen via telefoon, fax of email. info@elarte.nl. Dit kan in het Nederlands, Engels of Spaans. Zet in uw email of fax vooral duidelijk uw naam, adres en indien mogelijk uw telefoonnummer. Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en nooit verstrekt aan derden. Wij nemen dan contact met u op om een en ander te bespreken.

Betaling
U kunt uw bestelling op 3 manieren betalen:

  • Door uw bestelling zelf af te halen in onze galerie en daar contant te betalen. U ontloopt dan de verzendkosten.
  • Door het totaalbedrag vooraf over te maken op ons bankrekeningnummer onder vermelding van het nummer wat in uw bevestigings-email staat. Wij wachten met verzenden van de bestelling tot het bedrag op onze rekening staat. Wanneer u het pakje krijgt aangeboden, hoeft u alleen nog voor ontvangst te tekenen.
  • Onder rembours, dus door betaling aan de postbode of op het postkantoor.

Algemene voorwaarden
Graveerstudio El Arte is aangesloten bij de metaalunie, sub. Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Graveerbedrijf. Wij hanteren de algemene voorwaarden die door de vereniging zijn opgesteld. Meer informatie over deze vereniging vindt u op hun website: www.graveurs.nl

Niet goed, geld terug
Wij willen het contact met onze klanten zo prettig en transparant mogelijk laten verlopen. Indien u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met een door El Arte geleverd product en u wilt van de koop afzien, dient u zo spoedig mogelijk, in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, contact op te nemen met El Arte. Als de goederen onbeschadigd en ongebruikt zijn, krijgt u uiteraard gewoon uw geld retour. Dit geldt niet voor artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn, dus op ontwerp. Zie voor die gevallen onze algemene voorwaarden, met name art. 14 en 15.

 

 

 
   
     

 

Herdenken
Meer foto's van onze sieraadgravures
Amuletten
Meer foto's van onze amuletten
Kruizen
Meer foto's van onze kruizen
Tattoo colliers
Meer foto's van onze tattoo sieraden
Sieraden 1
Meer foto's van onze sieraden
Sieraden 2
Meer foto's van onze sieraden
Sieraadgravures
Meer foto's van onze schilderijen