Awards

Awards, plaquettes, jubileumgeschenken en gedenkplaten maken, de graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein doen het allemaal.
Wilt u een award uitreiken aan uw personeel vanwege geleverde prestaties? Bent u een landelijke organisatie die waakt over kwaliteitseisen in bepaalde branches? Heeft u een jubileum of wilt u iemand ergens voor bedanken? Wij maken awards voor alle gelegenheden.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij altijd precies de juiste uitstraling aan een award te geven. Weet u al precies wat u wilt? Dan voeren wij dat exact zo uit. Heeft u nog niet helemaal voor ogen hoe het moet worden? Dan adviseren wij u vanuit onze kennis en ervaring.

Bij ons heeft u nauwelijks beperkingen: wij ontwerpen en maken awards in allerlei materialen, zoals messing, aluminium, roestvrijstaal, koper, brons, hout, steen enz.
Wilt u een award om neer te zetten, aan de wand te hangen of als gebruiksvoorwerp zoals een presse-papier? Uw logo in de originele kleuren of juist subtiel gezandstraald? Wilt u uw award vierkant, rond of ovaal? Bestaand uit één materiaal of een combinatie van meerdere materialen? Het is allemaal mogelijk. 

Wij maken het voor u. Professioneel en met passie. Precies zoals u wenst.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk de award krijgt die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft!

Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een award of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. We hebben een prachtige showroom met veel voorbeelden en materialen. Dat maakt het ontwerpen wat eenvoudiger. 

Voor meer inspiratie en voorbeelden kunt u ook eens kijken op de pagina plaquettes.

Klik op een foto voor de vergroting.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.