Gepersonaliseerde kado’s

Gepersonaliseerde kado’s maken doen wij als geen ander. Al ruim 25 jaar laten mensen bij ons mooie bijzondere gepersonaliseerde kado’s maken of graveren met een persoonlijke boodschap. Daardoor is ons aanbod zeer divers.

Wat zijn de mogelijkheden?

De ideeën voor persoonlijke kado’s die de graveurs van Graveerstudio El Arte met behulp van speciale technieken kunnen creëren, zijn bijna onuitputtelijk. Voor een huwelijk, geboorte, jubileum of welke gelegenheid dan ook.
Wij maken en/of graveren bijzondere en luxueuze gepersonaliseerde kado’s voor elke gelegenheid. Dat kan in bijna alle materialen en objecten. 
Het graveren en decoreren van bestaande objecten kent bijna geen grenzen, dus u kunt bij ons zelf iets aanleveren zodat wij dit kunnen personaliseren.
Heeft u geen eigen kado? Geen probleem, wij maken complete gepersonaliseerde kado’s, verrassend en uniek.

Eigen ontwerp

U bent bij ons van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een persoonlijk kado of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. We hebben een prachtige showroom met veel voorbeelden en materialen. Dat maakt het kiezen wat eenvoudiger.

Enkele voorbeelden:

Is er een kleinkind geboren? U kunt bij ons een geboortebestekje of gouden armbandje laten graveren.
Zoekt u een bijzonder en persoonlijk kado voor een trouwerij of 25-jarig huwelijk? Dan graveren wij bijvoorbeeld champagneglazen of een luxe decanteerkaraf.
Is er iemand gepromoveerd of geslaagd voor een belangrijk examen? Dan kunnen wij een toepasselijke plaquette maken of een bijzonder pen van inscriptie voorzien.
Voor welke gelegenheid u ook een gepersonaliseerd kado zoekt, wij maken altijd iets bijzonders.

Een wijnkist met gegraveerd gedicht, een handgegraveerde wijnkaraf, een lakstempel met monogram, blinddrukstempels met handtekening, een parfumflesje met een persoonlijke boodschap en nog veel meer.

Onze missie:

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk het gepersonaliseerde kado krijgt dat past bij de gelegenheid waar u het voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Waar u iemand echt blij mee maakt en versteld doet staan.

Foto’s ter inspiratie

Hierbij tonen wij u enkele voorbeelden om u een idee te geven van de mogelijkheden voor het laten maken van gepersonaliseerde kado’s. Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen suggestie. Voor meer inspiratie kunt u ook kijken op één van de volgende pagina’s
sieraden en amuletten
Glasgraveren
Plaquettes

Neem contact op voor meer informatie. Klik op een foto voor een vergroting.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.