Gepersonaliseerde kado’s

Gepersonaliseerde kado’s maken doen wij als geen ander. Al ruim 25 jaar laten mensen bij ons mooie bijzondere kado’s maken of graveren met een persoonlijke boodschap. Daardoor is ons aanbod zeer divers.

De ideeën voor persoonlijke kado’s die de graveurs van Graveerstudio El Arte met behulp van speciale technieken kunnen creëren, zijn bijna onuitputtelijk.
Wij maken en/of graveren bijzondere en luxueuze gepersonaliseerde kado’s voor elke gelegenheid.

Is er een kleinkind geboren? U kunt bij ons een geboortebestekje of gouden armbandje laten graveren.
Zoekt u een bijzonder kado voor een trouwerij of 25-jarig huwelijk? Dan graveren wij bijvoorbeeld champagneglazen of een luxe decanteerkaraf.
Is er iemand gepromoveerd of geslaagd voor een belangrijk examen? Dan kunnen wij een toepasselijke plaquette maken of een bijzonder pen van inscriptie voorzien.
Voor welke gelegenheid u ook een kado zoekt, wij maken altijd iets bijzonders.

Een wijnkist met gegraveerd gedicht, een handgegraveerde wijnkaraf, een lakstempel met monogram, blinddrukstempels met handtekening, een parfumflesje met een persoonlijke boodschap en nog veel meer.

Het graveren en decoreren van bestaande objecten kent bijna geen grenzen. U kunt bij ons zelf iets aanleveren, maar we kunnen ook het complete kado verzorgen. Voor een huwelijk, geboorte, jubileum of welke gelegenheid dan ook.

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk het product krijgt dat past bij de gelegenheid waar u het voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Waar u iemand echt blij mee maakt en versteld doet staan.

Uiteraard bent u van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een persoonlijk kado of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. We hebben een prachtige showroom met veel voorbeelden en materialen. Dat maakt het wat eenvoudiger.

Hierbij tonen wij u enkele voorbeelden om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen suggestie. Voor meer inspiratie kunt u ook kijken op onze pagina sieraden en amuletten.

Neem contact op voor meer informatie. Klik op een foto voor een vergroting.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.