Glasgraveren

Glasgraveren doen wij op een ambachtelijke manier, dus handmatig. Daardoor is er heel veel mogelijk. Ons maakt het niet uit hoe groot het glas is, welke dikte of welke vorm het heeft. Wij zijn daarin zeer flexibel. En door het ambachtelijk werken heeft ook elke gravure een unieke charme.

Er zijn allerlei gelegenheden te bedenken om glas te laten graveren, bijvoorbeeld champagneglazen voor een huwelijk, een parfumflesje met een leuke tekst als bijzonder kado, een wijnfles die je geeft aan iemand die voor jou kookt of een mooie decanteerkaraf met glazen voor een jubileum.

Er is van alles mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een afbeelding van de trouwkaart op het glas? Of een heel gedicht op een wijnfles? Of een familiewapen op een decanteerkaraf? We doen het allemaal, vakkundig en met veel plezier.

Graveren op lokatie

We graveren ook op lokatie. We worden regelmatig ingehuurd door bijvoorbeeld parfumerieën, drogisterijen en slijterijen  om in de winkel ‘live’ te graveren. Uw klanten kunnen dan alles wat zij aanschaffen laten personaliseren. Een leuk idee voor kerst, moederdag of vaderdag. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Zelf leren glasgraveren?

Wij geven ook workshops! Als u wilt leren hoe u voortaan zelf bijvoorbeeld uw eigen glazen of parfumflesjes kunt personaliseren, klik dan hier op glasgraveren leren.

Hieronder ziet u een aantal foto’s van voorbeelden van ons werk.

Klik op een foto voor een vergroting.

neem contact met ons op voor meer informatie. 

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.