Plaquettes, gedenkplaten, jubileumplaten en meer…

Plaquettes, awards, jubileumgeschenken en gedenkplaten maken, de graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein doen het allemaal.
Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij altijd precies de juiste uitstraling aan een plaquette te geven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons heeft u nauwelijks beperkingen: wij ontwerpen en maken plaquettes in allerlei materialen, zoals messing, aluminium, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout, steen enz.
Wilt u een foto in de plaquette verwerkt hebben of liever een gegraveerde pentekening? Uw logo’s in de originele kleuren of juist subtiel gezandstraald? Wilt u uw plaquette vierkant, rond of ovaal? Het is allemaal mogelijk. 

Wij maken het voor u. Professioneel en met passie. Precies zoals u wenst.
En als u niet goed weet wat u wilt, adviseren wij u vanuit onze brede kennis en ervaring.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Wat is onze missie?

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk de plaquette krijgt die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Eigen ontwerp

Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een plaquette of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. We hebben een prachtige showroom met veel voorbeelden en materialen. Dat maakt het kiezen wat eenvoudiger. 

Omdat er zoveel gelegenheden zijn om een plaquette te laten maken, hebben wij onze foto’s gerangschikt in diverse categorieën. Zo kunt u makkelijker vinden wat u zoekt.

Dus klik op een categorie-foto hieronder en ontdek nog veel meer foto’s.

U kunt ook eens kijken op de pagina Awards voor nog meer voorbeelden.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.

Jubileum

Prestatie / Prijs

Gedenkplaat / Herdenkingen

Openingen

B2B

Bedanken en feliciteren

Overheid

Verenigingen

Diversen