Herdenkingsplaquette / gedenkplaat

Wij maken uw gedenkplaat en gedenkplaquettes voor bijzondere herdenkingen, stijlvol en professioneel. Bijvoorbeeld een gedenkplaat voor op een grafmonument of als urnplaat. Of een herdenkingsplaat voor bij gedenkplek, zoals een oorlogsmonument. Voor elke gelegenheid waarbij een blijvende herinnering gewenst is.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten de graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein altijd precies de juiste uitstraling aan een herdenkingsplaquette of gedenkplaat te geven.

De graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein ontwerpen en maken o.a. uw plaquette, award, jubileumgeschenk, jubileumplaat en gedenkplaat in allerlei materialen, zoals messing, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout enz.

Wij maken het voor u. Precies zoals u wenst. Professioneel en met passie.

En als u niet goed weet wat u wilt, adviseren wij u vanuit onze brede kennis en ervaring.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk de plaquette krijgt die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een plaquette of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 
Er kan een foto in de plaquette verwerkt worden en er kan een pentekening van een foto worden gegraveerd. We kunnen logo’s graveren en in de originele kleuren inlakken. Wilt u uw plaquette rond, vierkant of ovaal, het kan allemaal. 

Hieronder ziet u ter inspiratie een aantal voorbeelden van herdenkings-plaquettes en gedenkplaten die wij al gemaakt hebben. U kunt ook eens kijken op de pagina met voorbeelden van herdenkingsmonumentjesOm terug te gaan naar ons aanbod voor plaquettes voor andere gelegenheden klikt u op hier op plaquettes.

U kunt op een foto klikken voor een vergroting.