Herdenkingsplaquette / gedenkplaat

Wilt u een gedenkplaat, herdenkingsplaquette of herdenkingsplaat laten maken voor bijzondere herdenkingen? Wij maken het stijlvol en professioneel. Bijvoorbeeld een gedenkplaat voor op een grafmonument of als urnplaat. Of een herdenkingsplaquette voor bij gedenkplek, zoals een oorlogsmonument. Voor elke gelegenheid waarbij een blijvende herinnering gewenst is.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten de graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein altijd precies de juiste uitstraling aan een herdenkingsplaquette of gedenkplaat of herdenkingsplaat te geven.

Wat zijn de mogelijkheden?

De graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein ontwerpen en maken o.a. uw herdenkingsplaquette, gedenkplaat en herdenkingsplaat in allerlei materialen, zoals messing, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout enz.

Wij maken het voor u. Precies zoals u wenst. Professioneel en met passie.

En als u niet goed weet wat u wilt, adviseren wij u vanuit onze brede kennis en ervaring.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Wat is onze missie?

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk de herdenkingsplaquette, herdenkingsplaat of gedenkplaat laat maken die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Eigen ontwerp

Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een herdenkingsplaat, gedenkplaquette of gedenkplaat of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 
Er kan een foto in de herdenkingsplaquette verwerkt worden en er kan een pentekening van een foto in de gedenkplaat worden gegraveerd. We kunnen logo’s graveren en in de originele kleuren inlakken. Wilt u uw plaquette rond, vierkant of ovaal, het kan allemaal. 

Hieronder ziet u ter inspiratie een aantal voorbeelden van herdenkingsplaquettes, herdenkingsplaten en gedenkplaten die wij al gemaakt hebben. U kunt ook eens kijken op de pagina met voorbeelden van herdenkingsmonumentjes. Hier ziet u unieke, handgemaakte miniatuur-urnen, assieraden en meer. Om terug te gaan naar ons aanbod voor plaquettes voor andere gelegenheden klikt u op hier op plaquettes.

U kunt op een foto klikken voor een vergroting.