Jubileumplaat en jubileumplaquette

Een jubileumplaat of een jubileumplaquette laten maken is een mooi idee. Heeft u bijvoorbeeld een 50-jarig bestaan te vieren, u wilt een blijvende herinnering geven aan mensen die 25 jaar getrouwd zijn, of er wordt een eerste steen gelegd? Wij kunnen in al die gevallen zorgen voor een mooie toepasselijke jubileumplaquette, zodat uw jubileum extra bijzonder wordt.

Wat zijn de mogelijkheden?

De graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein ontwerpen en maken o.a. uw jubileumplaquette, award, jubileumgeschenk, jubileumplaat en gedenkplaat in allerlei materialen, zoals messing, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout enz.
Er kan een foto in de jubileumplaquette of jubileumplaat verwerkt worden en er kan een pentekening van een foto worden gegraveerd. We kunnen logo’s graveren en in de originele kleuren inlakken. Wilt u uw plaquette rond, vierkant of ovaal, het kan allemaal.

Wij maken het voor u. Professioneel en met passie. Precies zoals u wenst.
En als u niet goed weet wat u wilt, adviseren wij u vanuit onze brede kennis en ervaring.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk de jubileumplaquette of jubileumplaat krijgt die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Uw eigen ontwerp

Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een jubileumplaquette of jubileumplaat of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. We hebben een prachtige showroom met veel voorbeelden en materialen. Dat maakt het kiezen wat eenvoudiger.

Voorbeelden

Hieronder ziet u ter inspiratie een aantal voorbeelden van jubileumplaquettes en jubileumplaten die wij al gemaakt hebben. Om terug te gaan naar ons aanbod voor plaquettes voor andere gelegenheden klikt u op hier op plaquettes.

U kunt op een foto klikken voor een vergroting.